به گزارش ايرنا، سیدابراهیم اسداللهی با بیان اینکه این مچبندها ساخت صنایع الکترونیک شیراز وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است، افزود: طراحی، ساخت و تولید این مچبندها به طور كلي توسط نیروهای توانمند و متخصص داخلی انجام شده است.
وی اظهار کرد: در داخل این مچبندها قطعهای چیپ مانند (الکترونیکی) طراحی شده که در این حافظه تمامی اطلاعات اولیه زائران اعم از نام و نام خانوادگی، کاروان، استان اعزامی، مسایل پزشکی و تمامی اطلاعات لازم قرار گرفته است.
وی گفت: تمامی نیروهای امدادی، ستادی و یا مدیران کاروانهای اعزامی به عربستان که دارای گوشیهای هوشمند همراه هستند پس از نصب نرمافزار «اف ان سی» بر روی آن گوشیها میتواند با نزدیک کردن گوشی خود به این این مچبندها به تمامی اطلاعات زائر نیازمند کمک دسترسی پیدا کنند.
اسداللهی تاکید کرد: با توجه به اینکه انتقال اطلاعات تنها به گوشیهای دارای نرمافزار اف ان اسی، آنهم از فاصله 10 سانتیمتری قابل فعال شدن است بنابراین هیچگونه کنترل ماهوارهای، جی پی اسی و یا ردیابی نیز برای زائران صورت نخواهد گرفت.
وی با بیان اینکه موضوع مچبندها از سال 86 در دستور کار سازمان حج و زیارت قرار گرفته و بنا به ضرورت موجود امسال برای نخستین بار مورد استفاده قرار خواهد گرفت، گفت: از دیگر امکانات طراحی شده در این مچبندها، نقشه تمامی مکانهای مورد نیاز مکه و مدینه است که به هیچ عنوان ارتباطی به عربستان نداشته و آنها نیز هیچگونه کنترل و دخل و تصرفی در آن ندارند.
سرپرست اداره کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه در واقع این مچبندها یک کارت شناسایی هوشمند است، اظهار کرد: در صورت موفقیت اجرای این طرح برای ارایه این مچبندها به تمامی کشورهای اسلامی پیشنهاد داده خواهد شد.
وی یادآور شد: این مچبندها از ابتدا تا انتهای سفر حج 96 به همراه زائران خواهد بود.
بر اساس برنامهریزیهای انجام گرفته امسال 85 هزار و 500 نفر زائر ایرانی در قالب 600 کاروان برای انجام مناسک حج 96 از 20 ایستگاه پروازی داخل کشور راهی عربستان خواهند شد.
نظر شما